Blogs

Informatieve blogs

Eindelijk kon ik naar de rijschool nabij Huissen

Eindelijk kon ik naar de rijschool Huissen toe gaan om mij aan te melden voor het leren autorijden toen ik 18 jaar werd. Direct kon ik al beginnen met de theorielessen en diezelfde week kon ik ook al achter het stuur kruipen van de lesauto. Autorijden ziet er misschien makkelijk uit maar voordat ik het onder de knie had om te schakelen, was ik een flink aantal lessen verder. Eenmaal te kunnen wegrijden (en schakelen) ging de rest erg snel. Ik begon er namelijk plezier in te krijgen en dat gaf mij een boost waardoor ik sneller dan verwacht naar het CBR mocht gaan.

rijschool huissen

Mijn complimenten over deze verkeersschool

Bij de rijschool nabij Huissen heb ik met succes zowel mijn theorie als praktijk goed onder de knie gekregen om bij het CBR examen af te kunnen leggen om mijn rijbewijs B te kunnen halen. Omdat ik meer dan tevreden ben over deze school, wilde ik deze aanrader op dit blog achter laten. Neem zelf maar eens een kijkje op de website en je zal beslist een goede indruk krijgen. Ben jij die volgende tevreden leerling?

Daarom wens ik jou vast veel succes en plezier met de lessen.