Blogs

Informatieve blogs

Eenvoudige tunnelkassen gevonden

Sinds enkele maanden ben ik een enthousiaste kweker. Dit houdt dan ook in dat ik nu opzoek moet naar meer tunnelkassen. Voor enkele maanden terug wilde ik eens kijken hoe dat het is om je eigen groenten en fruit te gaan kweken. Door op het internet te zoeken had ik alles al vrij snel gevonden om te gaan starten.

Bomen gekocht welke al aardig verder zijn in status. Hierdoor hoef ik natuurlijk niet al te lang te wachten tot ik kan gaan plukken. Ik wilde namelijk eerst beginnen met fruit kweken. Mocht ik dit leuk vinden om te doen, dan wil ik het uit gaan breiden om ook groenten te kweken.

Nieuwe spullen nodig!

Aangezien het hoog tijd is geworden om het kweken verder uit te breiden, heb ik ervoor gekozen om te gaan zoeken op het internet. Als eerste wilde ik een nieuwe kas erbij hebben zodat ik daar de groenten in kan gaan kweken. Dankzij het zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Kroonkas.nl. Dit bedrijf weet immers maar al te goed hoe leuk het is om te kweken!