Blogs

Informatieve blogs

Een trouwpak op maat maken in Breda

trouwpak op maat Breda

Ben jij van plan om een trouwpak op maat in Breda laten maken, dan ben je hier aan het juiste adres. Bij Verschoor kan je goed terecht om een geweldig pak te laten maken, hier bij KostuumOpMaat kunnen zij ervoor zorgen dat jij op jouw mooiste dag er schitterend bij loopt. Omdat ik er op mijn trouwdag ook mooi bij wil lopen e niet alleen mijn vrouw, heb ik hier een afspraak gemaakt. Tijdens een kop koffie werden mijn wensen netjes opgeschreven, ook de kleur en het materiaal waarvan ik mijn kostuum wilde laten maken.  trouwpak op maat Breda

Prachtig trouwpak op maat in Breda

Na mijn eerste bezoek bij Verschoor, is de kleermaker aan de slag gegaan om een mooi kostuum voor mij te gaan maken. Tussendoor moest ik nog een keer langskomen om te kijken of het allemaal wel goed zat. Daarna werden de puntjes op de -i- gezet en werd de afspraak gemaakt dat ik mijn pak op kon halen. Natuurlijk werd alles nog een keer nagekeken voordat ik deze mee naar huis mocht nemen. Ook moest ik het trouwpak op maat in Breda nog een keer aantrekken en werd ik van top tot teen bekeken. Nog een  mooie blouse en een stropdas erbij en ik was klaar voor de grote dag.