Blogs

Informatieve blogs

Een tarotkaart leggen met een bijzondere uitkomst

Ik vind het leuk om abstract te praten, maar daardoor juist weet ik hoe ik soms gewoon concreet moet zijn. Een tarotkaart leggen doe ik wel vaker, echter ga ik dan zover in de abstractie zitten, dat er geen touw aan vast te knopen is. Daarom besloot ik met een paragnost professioneel tarot te beoefenen. Voordat ik begon zei ik dat ik graag concreet wilde zijn. Ik had één belangrijke vraag: moest ik ingaan op een bod van een andere baan?

logo

Na drie kaarten was het echt duidelijk

De eerste kaarten gingen vooral over mijn levensweg en de herinnering van het kind in mij. Dit was mooi, maar, toch nog wat abstract. De vierde kaart echter. BOEM. Rechtstreeks naar mijn hart. Het was tijd, de kaarten zeiden mij in alle toonaarden dat het tijd was voor verandering. Ik moest alles opzeggen en overnieuw beginnen, dat is wat ik echt wilde en dit is wat de kaarten mij bevestigden. Bijzonder, tot het allerlaatste moment. Mocht je nou ook concrete vragen hebben over je levensweg, of wil je toch liever in abstractie verdwijnen, raad ik je aan om het ook eens te doen. Het is altijd waardevol.