Blogs

Informatieve blogs

Een Kidkraft poppenhuis besteld

Mijn dochter kan wat dat betreft uren op haar kamer blijven spelen. Ze heeft voor een tijd terug namelijk een Kidkraft poppenhuis gekregen voor haar verjaardag. Hier was ze zo blij mee waardoor ik haar alleen nog maar zie spelen op de kamer. 

Ik was namelijk toen die tijd druk aan het zoeken naar een cadeau wat ik haar zou kunnen geven. In de eerste instantie wilde ik haar iets van een jurk of in deze trend geven, tot het moment kwam dat ik deze poppenhuis had gezien. Die vond ik persoonlijk zo leuk waardoor ik samen met mijn man hierna heb gekeken. Al vrij snel de conclusie getrokken dat dit toch wel een erg leuk cadeau is voor haar.

logo-2

Wij hebben dan ook besloten om hier te bestellen zodat de bestelling op tijd in huis zou zijn. Ik had alleen niet verwacht dat we de bestelling al binnen twee dagen in huis zouden krijgen. Hierdoor heb we een plek moeten verzinnen waar we haar cadeau tijdelijk even kunnen verstoppen. Al met al is ze er onwijs blij mee en speelt ze hier genoeg mee waardoor ook wij tevreden zijn natuurlijk!