Blogs

Informatieve blogs

Een behang webwinkel gezocht

Wij zijn druk bezig met het renoveren van onze woning. Dit verloopt wat dat betreft perfect, echter hebben we er iets tussen gekregen waardoor het anders moet gebeuren. Ik ben er namelijk achter gekomen dat ik in verwachting ben van onze eerste kindje. Dit voelde zo perfect aan waardoor we beide dolenthousiast hierover zijn! Dit houdt dan ook in dat de studeerkamer van mijn man omgebouwd moet worden naar een babykamer. Leuke tijden maar ook vooral spannende tijden. Omdat ik zwanger ben wilde mijn man niet hebben dat ik op de “bouwplaats” aanwezig was waardoor ik via het internet ben gaan zoeken naar een behang webwinkel waar ik tips en informatie kan krijgen. Dit leidde mij dan ook naar de website van ShopADeco. Hier is het namelijk mogelijk om behang te bestellen en deze vervolgens thuis te laten bezorgen. Ik weet in ieder geval zeker dat ik geen zorgen hoef te maken om de babykamer. Samen kunnen we niet meer wachten tot het zover is en ik mag genieten van onze baby. Het duurt nog wel even hopelijk aangezien de babykamer nog niet klaar is. Enige wat we hebben is behang! 

topper-behang