Blogs

Informatieve blogs

Dit zijn de beste stoelen voor kantoren

artifort fauteuil kopen

Comfortabele stoelen zijn misschien wel een van de belangrijkste meubels die bedrijven moeten hebben in hun pand. Hoe wil je anders dat je medewerkers comfortabel aan hun bureau zitten? Of wanneer gasten langskomen in de ontvangstruimte? Voor elke ruimte in kantoorgebouwen zijn er bepaalde stoelen die het beste zijn voor die specifieke ruimte. Een artifort fauteuil kopen is bijvoorbeeld perfect voor een bezoekersruimte. Lees snel verder welke andere stoelen perfect zijn voor bedrijfspanden.

Ergonomische stoelen

Een soort stoel die je absoluut moet hebben op kantoor zijn ergonomische stoelen. Deze stoelen worden vaak bij bureaus neergezet of vergelijkbare werkplekken. Deze bureaustoelen rollen niet alleen gemakkelijk van het ene naar het andere bureau, maar ze zorgen ook voor dat het postuur van de zittende gecorrigeerd wordt. Zo kunnen jij en je werknemers comfortabel werken gedurende je 8 uur werkdag. Niemand heeft zin om met een kromme rug naar huis te gaan, dus investeer in een aantal goede ergonomische bureaustoelen!

artifort fauteuil kopen

Loungestoelen en -banken in de lobby

Elke lobby heeft wel een aantal loungebanken staan, maar het is natuurlijk ook handig om een aantal comfortabele losse stoelen erbij te zetten. Denk hierbij aan een fauteuil. Het oogt niet alleen heel anders, maar ze zijn ook nog eens heerlijk om erop te zitten.