Blogs

Informatieve blogs

De beste vloeren van 2022

gietvloer prijs

Als je je huis dit jaar wilt opfrissen, is het makkelijk om te kiezen voor een frisse nieuwe keuken, badkamer of garderobe, maar hoe zit het met het heroverwegen van nieuwe vloeren? Deze 2022 vloertrends zijn perfect om je ruimte op te fleuren en de zwaarst verdurende oppervlakken in je huis een facelift te geven. 

gietvloer prijs

Gietvloer

Een gietvloer blijft, net als de voorgaande jaren, een grote favoriet onder velen. Er zijn veel mensen die graag een gietvloer willen en dit valt te merken bij de experts die ze leggen; zij hebben het enorm druk. Dit is natuurlijk niet voor niets. Een gietvloer is nou eenmaal een geweldige vloer. De gietvloer prijs is aantrekkelijk, het past geweldig in een modern interieur én het is nog eens een duurzame vloer ook. Het is een vloer die beschikbaar is in vele soorten en maten en kan gestort worden over je huidige vloer; scheelt een hoop gezeik!

Vintage zwart en wit

Vintage heeft altijd in het teken gestaan van nostalgie, het terugbrengen van de warmte en herinneringen van decennia geleden. In 2022 maken zwarte en witte tegels een sterke comeback, hoewel het niet dezelfde oude zwarte en witte tegels zijn die in historische huizen liggen. De nieuwe tegels creëren een meer luxueuze en grafische stijl. Steeds meer huiseigenaren willen een unieke touch geven aan hun vloeren. Dit omvat kleinere tegels met gedurfde grafische patronen. Dit combineert naadloos vintage met eigentijds voor een perfecte look en feel.

Natuurlijke kleuren

Alles terugbrengen naar de basis en het natuurlijk en eenvoudig houden zal een fundamenteel aspect zijn van de komende decennia. Met een toenemende focus op duurzaamheid en manieren om het buitenleven in interieurs te brengen, zal de trend voor natuurlijke kleuren waarschijnlijk nog enige tijd aanhouden. De eenvoud en het comfort van natuurlijke houtsoorten zullen de ontspannende luxe creëren die de meeste mensen zoeken.