Blogs

Informatieve blogs

De beste bedrijfsuitjes Tilburg worden hier verzorgd

ballonnenmix

Afgelopen kwartaal heeft mijn bedrijf een uitstekende winst geboekt. Overigens zijn wij als bedrijf ook flink gegroeid. Ook hebben wij een prijs gewonnen voor onze talenten in de MKB. Dit allemaal is natuurlijk fijn om te zien. Daarom heb ik besloten om met mijn medewerkers een bedrijfsuitje te hebben. Aan een van de medewerkers gaf ik de opdracht om bedrijfsuitjes tilburg op te zoeken. Mijn bedrijf ligt namelijk in Tilburg. Het is dan handig als wij allemaal vanuit het kantoor direct naar de locatie kunnen rijden

Resultatenlogo-skyballonvaarten

Opgegeven moment kreeg ik een paar resultaten van bedrijfsuitjes. Het zijn dan ook veel bedrijfsuitjes die allemaal leuk zijn. Wat mij toch het meest aansprak is een Ballonvaart bij Sky ballonvaarten. Dit bedrijf is veruit de beste in haar branche en weet als geen ander om de beste service te bieden. Op diezelfde middag dat ik de resultaten kreeg, had ik namelijk contact opgenomen met een van de medewerkers.

Contact

De medewerker nam vriendelijk de telefoon op en wist duidelijk waar zij het over had. Voordat ik het wist waren al mijn vragen al beantwoord. Overigens had ik even later het bedrijfsuitje geboekt.