Blogs

Informatieve blogs

Bij dit revalidatiecentrum in Utrecht ben ik snel hersteld

fysio

Een tijdje geleden ben ik op zoek gegaan naar revalidatiecentrum Utrecht via het internet. Ik wilde graag een bedrijf vinden waar ik rustig aan mijn herstel kon werken op verschillende manieren. Ik had namelijk een grote operatie ondergaan en moest daarvoor therapie hebben dat ervoor zou zorgen dat ik soepeler kon bewegen. Ook wilde ik graag tips voor oefeningen in huis en zodoende kwam ik terecht bij fysio Leidsche Rijn. Zij hadden gelukkig direct plek voor mij waardoor ik al gauw aan de slag kon met mijn herstel. Dat kan voor mij natuurlijk niet vlot genoeg gaan.

fysio Veel geluk gehad

Mijn therapeut liet mij direct al weten dat ik erg veel geluk heb gehad met mijn operatie. Zij zien daar regelmatig mensen die er minder goed vanaf komen en geheel opnieuw moeten leren lopen zonder pijn, bijvoorbeeld. Ik had gelukkig al geen pijn en kon de meeste bewegingen wel maken. Dankzij revalidatiecentrum Utrecht was ik met enkele maanden compleet hersteld en was ik weer helemaal terug de oude. Dit was een groot voordeel omdat ik bijvoorbeeld erg houd van sporten. In mijn herstelproces moest ik dat op een laag pitje zetten. Fysio Leidsche Rijn heeft mij erg goed geholpen en daarvoor ben ik hen ook zeer dankbaar!