Blogs

Informatieve blogs

Anti slip tape aanschaffen 

anti slip tape aanschaffen

Heb jij er wel eens over nagedacht om anti slip tape aan te schaffen? Anti slip tape aanschaffen is een goede optie als jij bijvoorbeeld een bedrijf hebt met een gladde vloer waar veel mensen overheen lopen.

Wat is anti slip tape?

Door anti slip tape aanschaffen kun je voorkomen dat er ongelukken gebeuren. Anti slip tape is letterlijk tape die mensen waarschuwt voor uitglijden, dit kan bijvoorbeeld zijn omdat de vloer glad is of omdat hij net is schoongemaakt en dus nog gladder is. De tape kun je direct aanbrengen op de vloeren waar je de mensen wilt waarschuwen. De tape is makkelijk afrolbaar en heeft een zelfklevende zijde waardoor je de tape gemakkelijk op de vloer kunt aanbrengen.

anti slip tape aanschaffen

Hoe ziet anti slip tape eruit?

De anti slip tape is beschikbaar in verschillende soorten en maten. Zo heb je verschillende kleuren anti slip tape, maar ook anti slip tape met patronen erop. De verschillende kleuren en patronen zorgen ervoor dat de anti slip tape extra opvalt op de vloeren en dus mensen eerder gewaarschuwd zullen zijn. Naast de verschillende kleuren kun je de anti slip tape ook aanschaffen in verschillende maten. Zo heb je rollen anti slip tape tot wel dertig meter lang. Neem gerust is een kijkje op de site naar welke anti slip tape geschikt is voor jouw vloer.