Blogs

Informatieve blogs

Altijd al een inbouwzwembad gewild

Onze buurman heeft al jaren een zwembad. Het is erg leuk om een zwembad te hebben, al heb je er wel veel werk aan. Zo moet je het goed onderhouden, zodat niemand ziek word. Gelukkig weet ik precies wat je nodig voor je zwembad.

Wij waren opzoek naar een bedrijf dat een inbouwzwembad opmaat kan maken. Onze buurman adviseerde ons om een afspraak te maken met Nieuwatlantis. Dat hebben we gedaan! Het verliep uitstekend. Er kwam veel informatie op ons af, maar het werd duidelijk overgebracht. Wat betreft de kosten zijn ze erg voordelig. We kregen namelijk direct een prijsindicatie, zodat we niet voor onverwachte kosten komen te staan. 

Echt een aanraderbuitenzwembad

In totaal zijn ze 3,5 week bezig geweest met het bouwen van onze inbouwzwembad. Het resultaat mag er ook wezen. Het ziet er prachtig uit! We maken bijna dagelijks gebruik van onze nieuwe zwembad. Je kan er heerlijk genieten en daar ben ik het bedrijf erg dankbaar voor. Alles is tot op de puntjes afgewerkt. Tevens werken ze met bekende en professionele merken. Simpelweg echt een aanrader om hier een zwembad te kopen.