Blogs

Informatieve blogs

Iedereen kan gebruik maken van offerte software

Sinds ik heb ontdekt dat offerte software zo makkelijk in gebruik is, wil ik niet anders meer. Voorheen was ik dagelijks druk bezig met het offreren van nieuwe offertes. Het leek soms wel dat er geen eind aan kwam. Vooral wanneer wij veel leuke aanbiedingen hadden wilden de klanten een offerte hebben. Deze offertes waren dan voor eventueel te leveren diensten die ons bedrijf geeft. Waar ik voorheen druk mee bezig was duurt nu hoogstens een paar uur per week. Dit door middel van het gebruik van speciale software, welke je voor een klein bedrag kan kopen bij pPlease. offerte software

De software is zeer makkelijk in gebruik

pPlease is al jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen van facturatie- en offerte software. Door het gebruik van deze software kan ik sneller mijn offertes de deur uit doen. Deze hoeven niet meer handmatig gemaakt te worden. Doordat alle adressen in mijn computer staan is het bijna niet meer mogelijk om de offertes naar een verkeerd adres te sturen.

Sinds ik dit software programma in gebruik heb lijkt het wel dat ik tijd over hou. Periodes met veel aanvragen van offertes zijn nu geen enkel probleem meer. Binnen een handomdraai kan ik alle offertes versturen.